Voleo bih da budem na email listi
    O nama   Profil kompanije
POSLEDNJE VESTI

Geneko na sajmu Embedded World 2018

Embedded zajednica je imala priliku da na sajmu vidi naša poslednja dostignuća iz IoT sveta, sa naglaskom na naš novi GWG+ Gateway.

Geneko prezentacija na TELFORU

Na Telekomunikacionom forumu TELFOR 2017 u Sava centru održali smo prezentaciju "Geneko High Speed celularni ruteri za profesionalne M2M aplikacije" i preneli desetogodišnja iskustva primene naših celularnih rutera. Prodiskutovali smo pitanja vezana za komunikaciona M2M rešenja u industrijskom i poslovnom okruženju.


 

GWG+ GATEWAY

Profil kompanije

Geneko je tehnološka kompanija specijalizovana za dizajniranje i proizvodnju visoko pouzdanih M2M proizvoda i rešenja za svoje kupce širom sveta. Sopstveni dizajn i razvoj veoma prilagodljivog hardvera i softvera čine srž naše kompanije.

 

Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem i proizvodnjom mi smo jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu. Naše proizvode izvozimo u više od 40 zemalja širom sveta direktno ili preko poslovnih partnera i distributera. Na domaćem tržištu naši klijenti su veliki privredni sistemi, organi državne uprave, pošta, telekom operatori, banke i mnogobrojni korisnici u različitim privrednim granama.

 

Područje poslovanja

Mi smo usmereni na male i velike kompanije u nastojanju da unapredimo njihovo mobilno poslovanje, odnosno primenimo mobilne i Internet tehnologije u njihove poslovne svrhe. Posvećeni smo tome da ponudimo kompletna i ekonomična rešenja širokom krugu naših korisnika za raznovrsne M2M primene za povezivanje bankomata, telemetriju, kontrolu opreme, nadgledanje okruženja, praćenje vozila, izveštavanje i ostale industrijske primene.

 

Naš tim

Ostvareni uspeh dugujemo stručnom znanju i veštini ljudi zaposlenih kod nas i njihovoj posvećenosti poslu kao i iskustvu koje smo stekli u prethodnih 15 godina u tehnologiji prenosa podataka preko mobilne mreže od GPRS do LTE standarda. Agilno, inovativno i odgovorno osoblje nam omogućava da ostvarimo održiv razvoj u svim oblastima poslovanja.

 

Diversifikovani portfolio

Naš proizvodni program se sastoji od četiri osnovne kategorije:

 

  • 3G i LTE celularni ruteri i GPRS terminali
  • Uređaji za satelitsko praćenje vozila i web FMS softver
  • Fiskalne kase i printeri
  • SDC kontroleri za implementaciju naplate poreza u maloprodaji

 

Naše proizvode projektujemo i razvijamo po posebnim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i dizajna. U proizvodnji primenjujemo svetske tehničke standarde, norme i preporuke i kontrolišemo kvalitet svakog pojedinog proizvoda. Svi proizvodi su usklađeni sa domaćim propisima i poseduju CE sertifikate.

 

Zahvaljujući sopstvenom razvoju hardvera i softvera, naše proizvode i sisteme možemo lako prilagodi specifičnim zahtevima korisnika.

 
Pouzdan partner

Poverenje i dugoročna poslovna saradnja bazirana na visokokvalitetnim proizvodima i sveobuhvatnoj vrhunskoj tehničkoj podršci su naši primarni ciljevi. Kompaniju smo organizovali tako što smo pojednostavili poslovne procese u svrhu pružanja usluga klijentima koji nas mogu kontaktirati veoma brzo i na jednostavan način. Implementirali smo i sertifikovali sisteme menadžmenta zasnovane na standardu ISO 9001:2008 i ISO 27001:2011 da bi obezbedili kontinuirano unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga i bezbednost informacija.

 
Briga o životnoj sredini

Kao kompanija i kao pojedinci doprinosimo očuvanju okoline u kojoj živimo i radimo. Ulažemo puno napora u brizi za naše okruženje.

 
Reference
Naše proizvode prodajemo širom sveta. Uspešno smo implementirali 3G/4G celularne rutere na povezivanju bankomata i udaljenih kancelarija, u upravljanju energentima, vodom, naftom i strujom, i na ostalim područjima M2M primene. Naši ruteri su osnov za Internet of Things spremni da gotovo svaki uređaj učine dostupnim preko Internet mreže. Glavna tržišta su EMEA region i zemlje Azije, Pacifika i Južne Amerike.
 
Kao ovlašćeni proizvođač učestvovali smo u implementaciji kontrole naplate poreza u maloprodaji preko GPRS terminala, Sales Data kontrolera i fiskalnih kasa u Srbiji, jugoistočnoj Evropi i Africi. Oko 40% svih instaliranih GPRS terminala u Srbiji su Geneko Spark terminali.
 
Veliki broj transportnih kompanija i javnih uslužnih preduzeća je primenio naše Fox uređaje za satelitsko praćenje vozila i upravljanje voznim parkom. Pored lokalnog srpskog tržišta – gde za klijente imamo velike industrijske sisteme, državnu administraciju, banke i telekomunikacione kompanije – ove proizvode prodajemo u zemljama Evropske Unije, jugoistočne Evrope i Afrike.

 

Download

 

Copyright © Geneko 2018 | website by Urban dizajn