Voleo bih da budem na email listi
    O nama   Profil kompanije
POSLEDNJE VESTI

Nova fiskalna kasa SuperCash Plus

Počela je promotivna prodaja kase SuperCash Plus po najpovoljnijim uslovima za krajnje korisnike jer nema mesečne naknade za korišćenje softvera. Korisnik može upotrebljavati svoj lokalni Internet preko Wi-Fi konekcije bez dodatnih troškova za Internet saobraćaj. Kasa podržava i mnoga druga napredna softverska i hardverska rešenja. Podržane su sve funkcije propisane Zakonom o fiskalizaciji.

Geneko POS štampači GPP-60 i GPP-80

Geneko POS štampači za sva prodajna mesta koja koriste računar. Povezivanje preko USB-a, brzina štampe 100-160 mm/sec, automatsko sečenje papira...


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Profil kompanije

Geneko je tehnološka kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju visoko pouzdanih M2M proizvoda i rešenja za kupce širom sveta. Sopstveni dizajn i razvoj veoma prilagodljivog hardvera i softvera čine srž kompanije.

Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem, razvojem i proizvodnjom, Geneko je jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu. Proizvodi se izvoze u više od 40 zemalja širom sveta – direktno ili preko poslovnih partnera i distributera. Na domaćem tržištu klijenti su veliki privredni sistemi, organi državne uprave, pošta, telekom operatori, banke i mnogobrojne privatne kompanije u različitim privrednim granama.

 

Područje poslovanja

Usmereni smo na unapređivanje rešenja baziranih na naprednim tehnologijama komunikacija preko mreža mobilnog Interneta i njihove primene u poslovanju malih i velikih kompanija i državne uprave. Posvećeni smo razvoju kompletnih i ekonomičnih rešenja za raznovrsne M2M primene za povezivanje bankomata, telemetriju, kontrolu opreme i procesa, nadgledanje okruženja, praćenje vozila, izveštavanje i raznovrsne industrijske i komercijalne primene.

 

Proizvodni program
Naš proizvodni program se sastoji od pet osnovnih kategorija:
  • 3G i 4G LTE celularni ruteri i GPRS terminali
  • Uređaji za satelitsko praćenje vozila i web FMS softver
  • Fiskalne kase i printeri
  • SDC kontroleri za implementaciju naplate poreza u maloprodaji

Naše proizvode projektujemo i razvijamo na osnovu visokih zahteva u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i dizajna. U proizvodnji primenjujemo svetske tehničke standarde, norme i preporuke i kontrolišemo kvalitet svakog pojedinog proizvoda. Svi proizvodi su usklađeni sa domaćim propisima i poseduju CE sertifikate. Zahvaljujući sopstvenom razvoju hardvera i softvera, naše proizvode i sisteme možemo lako prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika.

Poverenje poslovnih partnera i dugoročna poslovna saradnja bazirana na visokokvalitetnim proizvodima i sveobuhvatnoj vrhunskoj tehničkoj podršci su naši primarni ciljevi. Implementirali smo i sertifikovali sisteme menadžmenta zasnovane na standardima ISO 9001:2015 i ISO 27001:2014 da bi obezbedili kontinuirano unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga i bezbednost informacija.

 

Naš tim

Ostvareni uspeh dugujemo stručnom znanju i veštini ljudi zaposlenih kod nas i njihovoj posvećenosti poslu kao i iskustvu koje smo stekli u tehnologiji prenosa podataka preko mobilne mreže od GPRS do 4G LTE standarda u čemu smo pioniri od 2004. godine. Agilno, inovativno i odgovorno osoblje nam omogućava da ostvarimo održiv razvoj u svim oblastima poslovanja.

 
Reference
Naše proizvode prodajemo širom sveta. Uspešno smo implementirali 3G/4G LTE celularne rutere na povezivanju bankomata i udaljenih kancelarija, u upravljanju energentima, vodom, naftom, gasom i strujom i na ostalim područjima M2M primene kao i za rad od kuće. Naši ruteri su osnov za Internet of Things spremni da gotovo svaki uređaj učine dostupnim preko Interneta. Glavna tržišta su zemlje EU posebno Nemačka, Francuska, Holandija, Španija kao i Švajcarska, zemlje Jugoistočne Evrope, Južne Amerike i Afrike.

Prvi u svetu smo implementirali kontrolu naplate poreza u maloprodaji preko GSM/GPRS mreže. Jedan smo od vodećih inovatora na tom području. Primenjujemo najsavremenije tehnologije i originalna rešenja za povezivanje elektronskih kasa i štampača sa serverom poreske uprave preko mobilne mreže ili Interneta.

Kao ovlašćeni proizvođač učestvovali smo u implementaciji kontrole naplate poreza u maloprodaji preko GPRS terminala, Sales Data kontrolera i fiskalnih kasa u Srbiji, jugoistočnoj Evropi i Africi.

Veliki broj transportnih kompanija i javnih uslužnih preduzeća je primenio naše Fox uređaje i FMS softver za satelitsko praćenje vozila i upravljanje voznim parkom. Pored lokalnog srpskog tržišta gde za klijente imamo velike industrijske sisteme, državnu administraciju, banke i telekomunikacione kompanije – ove proizvode prodajemo u zemljama Zapadnog Balkana.
 

 

 

Copyright © Geneko 2023 | website by Urban dizajn