Voleo bih da budem na email listi
    O nama   Profil kompanije
POSLEDNJE VESTI

Geneko fiskalni štampač FP200PJ i dodatna oprema

U toku je prodajna akcija za fiskalni štampač FP200PJ visokih performansi. U ponudi je i dodatna oprema – robustni VFD displej i bar-kod čitač.

Geneko Remote Access rešenja za daljinski pristup IT resursima

U situaciji otežanog poslovanja izazvanoj vanrednim okolnostima neophodno je osigurati kontinuitet poslovanja i pružanja usluga, odnosno omogućiti daljinski pristup IT resursima kompanije i bezbedan rad od kuće. Geneko nudi rešenja za uspostavljenje daljinskog pristupa IT resursima koja zaposleni mogu lako primeniti bez posebnog predznanja o informacionim tehnologijama.


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Profil kompanije

Geneko je tehnološka kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju visoko pouzdanih M2M proizvoda i rešenja za kupce širom sveta. Sopstveni dizajn i razvoj veoma prilagodljivog hardvera i softvera čine srž naše kompanije.

 

Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem, razvojem i proizvodnjom mi smo jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu. Naše proizvode izvozimo u više od 40 zemalja širom sveta direktno ili preko poslovnih partnera i distributera. Na domaćem tržištu naši klijenti su veliki privredni sistemi, organi državne uprave, pošta, telekom operatori, banke i mnogobrojne privatne kompanije u različitim privrednim granama.

 

Područje poslovanja

Usmereni smo na unapređivanje mobilnog poslovanja malih i velikih kompanija i državne uprave, odnosno na primenu mobilnih i Internet tehnologija u poslovne svrhe. Posvećeni smo razvoju kompletnih i ekonomičnih rešenja za raznovrsne M2M primene za povezivanje bankomata, telemetriju, kontrolu opreme i procesa, nadgledanje okruženja, praćenje vozila, izveštavanje i raznovrsne industrijske i komercijalne primene.

 

Naš tim
Ostvareni uspeh dugujemo stručnom znanju i veštini ljudi zaposlenih kod nas i njihovoj posvećenosti poslu kao i iskustvu koje smo stekli u tehnologiji prenosa podataka preko mobilne mreže od GPRS do 4G LTE standarda u čemu smo pioniri od 2004. godine. Agilno, inovativno i odgovorno osoblje nam omogućava da ostvarimo održiv razvoj u svim oblastima poslovanja.

 

Diversifikovani portfolio

Naš proizvodni program se sastoji od četiri osnovne kategorije:

 

  • 3G i 4G LTE celularni ruteri i GPRS terminali
  • Uređaji za satelitsko pracenje vozila i web FMS softver
  • Fiskalne kase i printeri
  • SDC kontroleri za implementaciju naplate poreza u maloprodaji

 

Naše proizvode projektujemo i razvijamo na osnovu visokih zahteva u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i dizajna. U proizvodnji primenjujemo svetske tehničke standarde, norme i preporuke i kontrolišemo kvalitet svakog pojedinog proizvoda. Svi proizvodi su usklađeni sa domaćim propisima i poseduju CE sertifikate. Zahvaljujući sopstvenom razvoju hardvera i softvera, naše proizvode i sisteme možemo lako prilagoditi specifičnim zahtevima korisnika.

 

Pouzdan partner

Poverenje i dugoročna poslovna saradnja bazirana na visokokvalitetnim proizvodima i sveobuhvatnoj vrhunskoj tehničkoj podršci su naši primarni ciljevi. Kompaniju smo organizovali tako što smo pojednostavili poslovne procese u svrhu pružanja usluga klijentima koji nas mogu kontaktirati veoma brzo i na jednostavan način. Implementirali smo i sertifikovali sisteme menadžmenta zasnovane na standardima ISO 9001:2015, ISO/IEC 20000-1:2018 i ISO 27001:2014 da bi obezbedili kontinuirano unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga i bezbednost informacija.

 
Briga o životnoj sredini

Kao kompanija i kao pojedinci doprinosimo očuvanju okoline u kojoj živimo i radimo. Ulažemo puno napora u brizi za naše okruženje.

 
Reference
Naše proizvode prodajemo širom sveta. Uspešno smo implementirali 3G/4G celularne rutere na povezivanju bankomata i udaljenih kancelarija, u upravljanju energentima, vodom, naftom i strujom i na ostalim područjima M2M primene kao i za rad od kuće. Naši ruteri su osnov za Internet of Things spremni da gotovo svaki uređaj učine dostupnim preko Interneta. Glavna tržišta su zemlje EU posebno Nemačka, Francuska, Španija, Portugal, Litvanija, Švajcarska, Holandija i Poljska, zemlje Jugoistočne Evrope, Azije, Afrike i Južne Amerike.
 

Prvi u svetu smo implementirali kontrolu naplate poreza u maloprodaji preko GSM/GPRS mreže. Jedan smo od vodećih inovatora na tom području. Primenjujemo najsavremenije tehnologije i originalna rešenja za povezivanje elektronskih kasa i štampača sa serverom poreske uprave preko mobilne mreže ili Interneta.
 

Kao ovlašćeni proizvođač učestvovali smo u implementaciji kontrole naplate poreza u maloprodaji preko GPRS terminala, Sales Data kontrolera i fiskalnih kasa u Srbiji, jugoistočnoj Evropi i Africi. Oko 40% svih instaliranih GPRS terminala u Srbiji su Geneko Spark terminali.
 
Veliki broj transportnih kompanija i javnih uslužnih preduzeća koristi naše Fox uređaje i FMS softver za satelitsko praćenje vozila i upravljanje voznim parkom. Pored lokalnog srpskog tržišta – gde za klijente imamo velike industrijske sisteme, državnu administraciju, banke i telekomunikacione kompanije – ove proizvode prodajemo u zemljama Evropske Unije, jugoistočne Evrope i Afrike

 

Download

 

Copyright © Geneko 2021 | website by Urban dizajn