Voleo bih da budem na email listi
    M2M proizvodi i rešenja   GWG 3G/4G Gateway.

GWG 3G/4G Gateway

 

Geneko GWG Gateway je kompaktno i ekonomično komunikaciono rešenje koje obezbeđuje povezivanje i prenos podataka putem mobilne mreže. Pogodno je za različite primene, od prikupljanja podataka sa udaljenih lokacija, do pametnih merenja, udaljenog praćenja i upravljanja uređajima. GWG podržava mnoštvo radio frekventih opsega na 2G, 3G i 4G mobilnoj tehnologiji.

 

Radi se o rešenju koje svoju pouzdanost duguje hardveskoj platformi visokih performansi i moćnim opcijama za VPN i Security. Kada se upari sa bogatom embedded inteligencijom dobija se savršen izbor za širok set M2M rešenja.

 

Naše poslednje dostignuće iz sveta interneta inteligentnih stvari (IoT) je potpuno novi GWG+ Gateway koji dolazi sa proširenim kapacitetom za skladištenje podataka, jednožičnim portom i Python interpreterom sa mogućnošću razvoja spostvenih aplikacija korišćenjem više od 200 ugrađenih Python modula. 
 
Korisnici sada imaju potpuno podesiv web interfejs za razvoj sopstvenih aplikacija koji uključuje aplikacije bazirane na jednožičnim senzorima za merenje temperature i vlažnosti vazduha, kao i za druge svrhe integrisane sa funkcionalnostima Geneko rutera.
 

GWG i GWG+ dolaze sa brojnim opcijama za povezivanje i višestrukim načinima konfiguracije uređaja.

 

Informacije za naručivanje

 

Model

GPRS
/EDGE

HSPA+ LTE RS-232 RS-422
/RS-485
Eth
port
USB 2.0 Dig.
I/O na GPIO
Digit.
I/O na
 
Power
1-žični interfejs Analogni input
GWG-30 2/2 1/1 1
GWG-40 2/2 1/1 1
GWG-30+ 2/2 1/1 1
GWG-40+ 2/2 1/1 1

 

 

 

 

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2020 | website by Urban dizajn