Voleo bih da budem na email listi
    O nama   Integrisani menadžment sistem
POSLEDNJE VESTI

Geneko Trusted platforma na Embedded World-u 2019

Geneko je osmi put učestvovao na sajmu Embedded World i predstavio novu Trusted platformu za siguran prenos podataka u Internetu inteligentnih stvari...

Geneko na Truck Business Fair-u 2018

Na našem štandu u holu Sava centra demonstrirali smo Fox FMS sistem za GPS praćenje vozila čijom primenom možete značajno smanjiti troškove goriva i održavanja kao i rizik od krađe i broj saobraćajnih prekršaja i nezgoda.


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Integrisani menadžment sistem

Sistemi upravljanja kvalitetom (QMS) i bezbednošću informacija u Geneku usaglašeni su sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2015 i SRPS ISO/lEC 27001:2014 i primenjeni u oblasti: razvoj, proizvodnja i održavanje fiskalnih uređaja, Sales Data Controller-a, 2G/3G/4G rutera, sistema i proizvoda za satelitsko praćenje vozila i usluga praćenja vozila baziranih na GPS/GLONASS i 2G/3G/4G tehnologijama i drugih proizvoda baziranih na navedenim tehnologijama.

 

Sertifikaciju je izvršilo sertifikaciono telo StandCert.

 

Dokumentacija

 

  • Sertifikat o usaglašenosti sistema upravljanja kvalitetom sa standardom SRPS ISO 9001:2015, PDF 349KB
  • Sertifikat o usaglašenosti sistema upravljanja bezbednošću informacija usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO/lEC 27001:2014, PDF 227KB
  • Izjava o politici integrisanog menadžment sistema (IMS), PDF 47KB

 

 

Anketni upitnik

 

U slučaju da imate primedbe na kvalitet isporučenih proizvoda i usluga ili želite da ocenite faze poslovnog procesa pre i nakon isporuke, molimo Vas da popunite anketni upitnik i tako doprinesete unapređenju kvaliteta naših proizvoda i usluga i međusobne saradnje.

 

Dodatne informacije možete da dobijete u Službi kvaliteta preko telefona 011/3340-178 i 3340-591 ili putem e-maila: geneko.rs.

 

 

Copyright © Geneko 2019 | website by Urban dizajn