Voleo bih da budem na email listi
    Vesti
POSLEDNJE VESTI

Nova fiskalna kasa SuperCash Plus

Počela je promotivna prodaja kase SuperCash Plus po najpovoljnijim uslovima za krajnje korisnike jer nema mesečne naknade za korišćenje softvera. Korisnik može upotrebljavati svoj lokalni Internet preko Wi-Fi konekcije bez dodatnih troškova za Internet saobraćaj. Kasa podržava i mnoga druga napredna softverska i hardverska rešenja. Podržane su sve funkcije propisane Zakonom o fiskalizaciji.

Geneko POS štampači GPP-60 i GPP-80

Geneko POS štampači za sva prodajna mesta koja koriste računar. Povezivanje preko USB-a, brzina štampe 100-160 mm/sec, automatsko sečenje papira...


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Geneko POS štampači GPP-60 i GPP-80

Geneko POS štampači su bazirani na termalnoj tehnologiji. Malih su dimenzija i ostvaruju brzinu štampe od 100 do 160 mm u sekundi u zavisnosti od modela. Namenjeni su svim prodajnim mestima na kojima se koristi računar za izdavanje fiskalnih računa. Povezivanje se vrši preko USB interfejsa. Štampači su opremljeni senzorima za detekciju temperature glave štampača i nestanka papira. Raspolažu mehanizmom za lako umetanje papirne trake i sekačem za automatsko sečenje papira.

 

 

Modeli POS štampača:

 

  Geneko POS stampac GPP-60
  Geneko POS stampac GPP-80

 

 

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti preko telefona 011/3226-265, 3340-178 lok. 205 ili e-mail-a: fcrprodaja[at]geneko.rs.

 

 

Saznaj više

 

 

 

Copyright © Geneko 2023 | website by Urban dizajn