Voleo bih da budem na email listi
    Koji ruter kupiti?
POSLEDNJE VESTI

Geneko Trusted platforma na Embedded World-u 2019

Geneko je osmi put učestvovao na sajmu Embedded World i predstavio novu Trusted platformu za siguran prenos podataka u Internetu inteligentnih stvari...

Geneko na Truck Business Fair-u 2018

Na našem štandu u holu Sava centra demonstrirali smo Fox FMS sistem za GPS praćenje vozila čijom primenom možete značajno smanjiti troškove goriva i održavanja kao i rizik od krađe i broj saobraćajnih prekršaja i nezgoda.


 

GWG-T

 

Koji ruter kupiti?

Celularni ruteri za 2G, 3G i 4G mreže

 

Pre donošenja odluku o kupovini rutera za mobilnu mrežu potrebno je prikupiti sve relevantne informacije i izabrati odgovarajući model između mnoštva sličnih uređaje. Treba obratiti pažnju ne samo na performanse rutera (potrebna brzina protoka i konektori, mogućnosti WiFi konekcije itd.) nego i na pouzdanost i celokupni korisnički ugođaj koji podrazumeva intuitivan konfiguracioni interfejs, odnosno kvalitetan prateći softver.

 

Serija bežičnih mobilnih rutera koje nudi Geneko je prilagođena zahtevima koje postavljaju korisnici mobilnog broadbanda i zahtevnih M2M aplikacija. Pouzdana hardverska platforma visokih performansi i razvojni timovi svojom ekspertizom garantuju pouzdanosti proizvoda, a jednostavan web interfejs, kvalitetan upravljački softver i tehnička podrška se podrazumevaju.

 

U zavisnosti od potreba, klijent može odabrati najpodesniji model rutera:

 

 • GPRS/EDGE 2G ruter za osnovne M2M primene gde visoke brzine prenosa podataka nisu nužne
   
 • UMTS/HSPA/HSPA+ 3G ruter je najčešće korišćeni Geneko GWR ruter za ogroman broj primena od obezbeđivanja primarne Internet konekcije do "backup" rešenja
   
 • Industrijski 3G ruter specijalno dizajniran za M2M primenu u industrijskim okruženjima i teške radne uslove
   
 • GWG 3G/4G Gateway kompaktno komunikaciono rešenje malih dimenzija sa brojnim opcijama za povezivanje i višestrukim načinima konfiguracije uređaja.
   
 • High Speed LTE 4G ruter za rastuće potrebe bežičnog prenosa podataka velikim brzinama putem mobilnih mreža, ADSL-a i Wi-Fi-ja za zahtevne aplikacije

 

Sopstveni razvojni timovi i proizvodnja hardvera i softvera, tehnička podrška i servis garantuju efikasan i pouzdan rad isporučene opreme. Svaki od navedenih modela ima svoje varijacije što omogućava korisniku da izabere najpodesniji proizvod za sebe uz asistenciju stručnjaka iz Geneka.

 

Pozovite nas ili nam pošaljite mail kako bismo Vam pomogli da napravite pravi izbor.

 

Informacije i prodaja:

011 3340-591, 3340-178

E-mail: gwrsales[at]geneko.rs

 

Saznajte više:

Copyright © Geneko 2019 | website by Urban dizajn