Voleo bih da budem na email listi
    Vesti
POSLEDNJE VESTI

Geneko Remote Access rešenja za daljinski pristup IT resursima

U situaciji otežanog poslovanja izazvanoj vanrednim okolnostima neophodno je osigurati kontinuitet poslovanja i pružanja usluga, odnosno omogućiti daljinski pristup IT resursima kompanije i bezbedan rad od kuće. Geneko nudi rešenja za uspostavljenje daljinskog pristupa IT resursima koja zaposleni mogu lako primeniti bez posebnog predznanja o informacionim tehnologijama.

Laserski 1D bar-kod čitač

Laserski čitač za efikasno skeniranje linijskih bar-kodova namenjen je za rad sa fiskalnim kasama Geneko kao i kasama drugih proizvođača i drugim uređajima.


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

TELFOR 2019: Prednosti korišćenja DMVPN tehnologije na Geneko GWR 3G/4G ruterima

Geneko na TELFORU 2019

Zadovoljstvo nam je što smo ponovo bili deo Telekomunikacionog foruma TELFOR 2019 koji se od 26. do 27.11.2019. održao u beogradskom Sava centru, gde smo predstavili naša rešenja iz segmenta celularnih rutera kao odgovor na nove tehnološke trendove i bezbednosne izazove koji ih prate.

 

Prezentaciju na temu “Prednosti korišćenja DMVPN tehnologije na Geneko GWR 3G/4G ruterima“, održali smo  26.11.2019. u sali 4/I u Sava centru.

 
Nakon kratkog uvodnog teorijskog objašnjenja DMVPN-a, posetioce smo upoznali sa rešenjima i preporukama potrebnih mrežnih tehnologija za povezivanje uređaja u DMVPN cloud. Argumentovali smo prednosti DMVPN-a sa aspekta praktičnosti, skalabilnosti, fleksibilnosti kao i upotrebe protokola rutiranja. Na kraju prezentacije obradili smo primere praktične primene u M2M oblasti. Nakon prezentacije održali smo i praktičnu demonstraciju u holu Sava centra.

Brojne su prednosti korišćenja DMVPN technologije na Geneko GWR 3G/4G ruterima:
  • DMVPN - veoma praktična, fleksibilna i skalabilna tunelska tehnologija
  • Automatsko aktiviranje bezbedne komunikacije podizanjem IPsec tunela
  • Minimalno angažovanje za uključenje/isključenje udaljenih lokacija
  • Smanjeno kašnjenje i podrška za multicast saobraćaj
  • Moguće korišćenje protokola rutiranja preko DMVPN-a.

 

Na našem štandu u holu Sava Centra takođe smo predstavili naše profesionalne i industrijske celularne rutere sa širokim mogućnostima povezivanja, velikim brzinama prenosa i proširenim opsegom napajanja od 9 do 36 VDC. Drago nam je da smo bili u prilici da odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za implementaciju komunikacionih rešenja na M2M i IoT područjima.

 

Mnoge kompanije širom sveta primenjuju naša rešenja već više od jedne decenije na području povezivanja udaljenih bankomata, različitih uređaja i mašina, solarnih elektrana i vetroparkova, daljinske regulacije sistemima grejanja i vodosnabdevanja, cevovoda za prenos energenata, video nadzora i akvizicije podataka sa različitih udaljenih senzora.

 

Hvala na poseti, vidimo se na TELFOR-u 2020!

 

 

Saznaj više

 

  • Advantages of Geneko DMVPN technology, PDF 2.6  MB (in English)
#

Copyright © Geneko 2020 | website by Urban dizajn