Voleo bih da budem na email listi
    Vesti
POSLEDNJE VESTI

Geneko Remote Access rešenja za daljinski pristup IT resursima

U situaciji otežanog poslovanja izazvanoj vanrednim okolnostima neophodno je osigurati kontinuitet poslovanja i pružanja usluga, odnosno omogućiti daljinski pristup IT resursima kompanije i bezbedan rad od kuće. Geneko nudi rešenja za uspostavljenje daljinskog pristupa IT resursima koja zaposleni mogu lako primeniti bez posebnog predznanja o informacionim tehnologijama.

Laserski 1D bar-kod čitač

Laserski čitač za efikasno skeniranje linijskih bar-kodova namenjen je za rad sa fiskalnim kasama Geneko kao i kasama drugih proizvođača i drugim uređajima.


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Laserski 1D bar-kod čitač

Bar-kod čitač

Geneko ZQ-LS6025 je ručni laserski čitač za efikasno i precizno skeniranje linijskih (1D) bar-kodova. Namenjen je za rad sa fiskalnim kasama Geneko kao i kasama drugih proizvođača i drugim uređajima kao što su POS sistem ili računar.
 
Može se povezati preko serijskog porta RS-232 ili USB porta. Bar-kod čitač ima veliku brzinu očitavanja na udaljenosti do 52 cm. Ergonomski oblik i veliki okidač omogućavaju rad bez napora. Opremljen je stalkom za odlaganje uređaja. Pogodan je za primenu u svim maloprodajnim objektima na ograničenom prostoru zbog malih dimenzija.
 

Vidi više >>

Copyright © Geneko 2020 | website by Urban dizajn