Voleo bih da budem na email listi
    Vesti
POSLEDNJE VESTI

TELFOR 2019: Prednosti korišćenja DMVPN tehnologije na Geneko GWR 3G/4G ruterima

Na ovogodišnjem Telekomunikacionom forumu TELFOR 2019 ćemo predstaviti naša rešenja iz segmenta celularnih rutera kao odgovor na nove tehnološke trendove i bezbednosne izazove koji ih prate. Pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji, koja će se održati u utorak, 26.11.2019. u 14h u sali 4/I na prvom spratu Sava centra, kao i da posetite naš štand u holu Sava centra.

Geneko Trusted platforma na Embedded World-u 2019

Geneko je osmi put učestvovao na sajmu Embedded World i predstavio novu Trusted platformu za siguran prenos podataka u Internetu inteligentnih stvari...


 

Serija brzih industrijskih celularnih rutera Geneko GWRI

 

Geneko na Truck Business Fair-u 2018

TBF18

Na ovogodišnjem sajmu prevoznika Truck Business Fair predstavili smo Geneko FOX FMS – kompletno rešenje za praćenje vozila i upravljanje voznim parkom na našem štandu u holu Sava centra, 14.12.2018. Sajam je organizovalo Poslovno udruženje "Međunarodni Transport" tokom svoje godišnje skupštine.

 

Na našem štandu ispred velike dvorane Sava centra demonstrirali smo Fox FMS sistem za GPS praćenje vozila čijom primenom možete značajno smanjiti troškove goriva i održavanja kao i rizik od krađe i broj saobraćajnih prekršaja i nezgoda. Fox FMS takođe omogućava automatsku kontrolu stanja vozila i važnih događaja, izveštavanje putem SMS poruka i trenutnu dojavu neregularnog ili kritičnog stanja vozila na teritoriji čitave Evrope.

 

Prednosti korišćenja Fox FMS sistema

 

Funkcije sistema

 

 

Novi Fox GPS uređaji

Na štandu smo predstavili najnoviju generaciju uređaja za praćenje vozila Fox Lite sa preciznim GPS/GLONASS lociranjem vozila, velikom brzinom pristupa Internetu (max. 7.2 Mbps) i velikom pouzdanošću. Prezentovali smo i ostale već dobro poznate uređaje za satelitsko praćenje vozila Fox Easy – sa osnovnom funkcionalnošću i Fox Advanced – uređaj sa potpunom funkcionalnošću za klijente sa posebnim zahtevima. Svi uređaji omogućavaju korisniku da prati svoja vozila na mapi pomoću PC računara ili mobilnog telefona.

 

Reference

Geneko ima preko 25 godina internacionalnog iskustva i više od 500 korisnika koji prate oko 17,000 svojih vozila preko našeg web sistema FOX FMS. Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem i proizvodnjom Geneko je jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu.

 

Za sve dodatne informacije u vezi implementacije sistem za GPS praćenja vozila i upravljanje voznim parkom možete se obratiti našem AVL timu peko telefona 011/3340-178 i 3340-591 ili e-maila: avlprodaja[at]geneko.rs.

#

Copyright © Geneko 2019 | website by Urban dizajn