Voleo bih da budem na email listi
    Fiskalni uređaji i rešenja   Softver za fiskalne uređaje   Centralizovano upravljanje
Softver za kase SuperCash
Centralizovano upravljanje

Excellent SME Sertifikat

Partneri

Huawei

Olivetti

 

Centralizovano upravljanje

Povećanje efikasnosti prodajne mreže

 

Sistem je pre svega namenjen korisnicima sa velikim brojem fiskalnih uređaja koji su udaljene od centrale. U ovoj situaciji, korisnici imaju poteškoća sa kontrolom prometa i prodatih količina, menjanjem cena, naziva i zaliha artikala i održavanjem baze podataka. Spark sistem pomaže u rešavanju navedenih problema jer omogućava direktnu komunikaciju centralnog servera sa svakim pojedinim uređajem bez obzira na njegovu lokaciju. Bežična komunikacija i brzo razmenjivanje podataka daju mogućnost korisniku da brzo reaguje na nove tržišne okolnosti i unapredi svoju distribuciju i prodaju.

 

Primljene izveštaje o dnevnoj prodaji, sistem automatski prosleđuju u back-office aplikaciju na dalju analizu što dopušta korisniku vođenje efikasne politike prodajnih cena i asortimana, planiranje nabavki, adekvatno snabdevanje prodavnica i smanjenje troškova. Korisnik može automatski ažurirati bazu podataka u uređajima bez prisustva osoba za održavanje. Sistem je vrlo ekonomičan u eksploataciji zahvaljujući brzom i jednostavnom instaliranju, jeftinom prenosu podataka i malim troškovima održavanja.

 

 

Rešenja prilagođena potrebama korisnika

 

Spark sistem se može lako prilagoditi specifičnih zahtevima korisnika programiranjem poslovnog i komunikacionog softvera i zbog postizanja kompatibilnosti sa različitim tipovima fiskalnih uređaja. Implementacija sistema je vrlo brza i jednostavna.

 

 

Želeo bih da budem na GENEKO email listi
Molimo unesite slova onako kako su prikazana

Copyright © Geneko 2024 | website by Urban dizajn