Voleo bih da budem na email listi
    O nama   Zaposlenje
POSLEDNJE VESTI

Geneko prezentacija na TELFORU

Na Telekomunikacionom forumu TELFOR 2017 u Sava centru održali smo prezentaciju "Geneko High Speed celularni ruteri za profesionalne M2M aplikacije" i preneli desetogodišnja iskustva primene naših celularnih rutera. Prodiskutovali smo pitanja vezana za komunikaciona M2M rešenja u industrijskom i poslovnom okruženju.

Uspešan nastup na sajmovima u Nemačkoj

Ponovo smo bili deo dva najveća tehnološka sajma u Nemačkoj – Embedded World (6. uzastopni put) i CeBIT (12. uzastopni put) gde smo bili direktni izlagači. Predstavili smo najnovije LTE rutere i gateway-e za svakodnevnu i industrijsku primenu, uređaje za satelitsko praćenje vozila i fiskalne kase i štampače.


 

GWR HIGH SPEED CELLULAR ROUTER SERIES

Zaposlenje

Primena inovativnih informacionih i komunikacionih tehnologija bila je primarna orijentacija naše kompanije od samog osnivanja 1991. Danas je naša glavna delatnost razvoj i proizvodnja komunikacionih uređaja i sistema zasnovanih na GPS, GPRS, EDGE, HSPA, HSPA+, LTE i Internet tehnologijama

Naša specijalnost su razvoj i primena inovativnih rešenja baziranih na najnovijim tehnologijama. Naše proizvode projektujemo i razvijamo po posebnim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i dizajna.

Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem i proizvodnjom hardvera i softvera mi smo jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu.

 

Otvorene pozicije:

 

Senior Java Developer (in English)

Rok za konkurisanje: 26. januar 2018.

 

Inženjer tehničke podrške

Rok za konkurisanje: 22. decembar 2017.

 

Embedded Linux Software Developer (in English)

Rok za konkurisanje: 16. septembar 2017.

 

Inženjer testiranja proizvoda poslodavca i tehničke podrške

Rok za konkurisanje: 19. septembar 2017.

 

Serviser uređaja za satelitsko praćenje vozila

Rok za konkurisanje: 10. novembar 2017.

Copyright © Geneko 2014 | website by Urban dizajn